Skab en forandring / livsstil der holder

FORANDRING FOREGÅR EFTER SIGENDE I FEM FASER:


1. Ikke klar. Du føler dig ikke klar til forandring. Måske oplever du ikke, at forskellen i forhold til, hvordan du har det i dag, er tilstrækkelig stor til, at forandringen er besværet værd.


2. Tvivlende. Du overvejer at gennemføre en forandring, men du har ikke helt besluttet dig endnu.


3. Klar. Nu er du klar til at komme ud af startboksen.


4. Handling. Nu skal det være. Du er klar, og det skal nok lykkes.


5. Bevar den nye vane. Når forandringen er gennemført, starter den næste udfordring: at holde fast ved den. Måske snubler du og vender tilbage til de Gamle vaner, men giv ikke op – det er helt naturligt. Du foretager bare en analyse af, hvilken fase du befinder dig i, og tager fat igen. Det tager ca. 21 dage at ændre en vane...

HJÆLP UNDERVEJS 


Du kan til enhver tid tage kontakt til mig, for at få hjælp, eller til at lægge en plan. Du kan også få hjælp til inspiration evt. på mine sociale medier. Du skal blot henvende dig via kontaktformularen her på siden eller et telefonopkald.


Jeg hjælper dig til at lave nytårsforsætter, der holder. År efter år. Hvorfor? Jo, for de kræver ingen større indsats fra dig, og de vil hurtigt hjælpe dig til at føle forskellen og nå dine mål.

Med Forevers kosttilskud giver du din krop de bedste forudsætninger for at overholde dine nye mål og få en sundere livsstil, uanset om det handler om mere energi til træning eller springe de usunde snacks over.Tjek også gerne mine

FORDELS Tilbud 

Til når du starter op.

Kontakt mig

Argi+ Her i starten af året, hvor mere energi til træning og en aktiv livsstil står på mange menneskers ønskelister, sætter vi ekstra fokus på ARGI+. Indeholder udvalgte vitaminer, der understøtter din aktive livsstil. Eller hvad mener du om vitaminerne C, D, B6, B12 og folinsyre, K-VITAMIN, plus aminosyren L-arginin? Ikke dårligt. Og alt sammen i portionspk for nemheds skyld. En bedre start på 2021 kan du ikke få! 


Forever Ultra Vi følger op med vores populære Forever Ultra. Erstat 1-2 måltider pr. dag med denne gode shake med sojaprotein af høj kvalitet samt vigtige vitaminer og mineraler. Eller tag den som et mellemmåltid, når du har lyst til noget lækkert. Maksimalt med næring og minimalt med kalorier.Kan med fordel blendes med grønt og frugt ( frosne ting skal lige ligge et øjeblik før blendning)

DE 6 TRIVSELSFAKTORER


Spis rigtigt


Hvad du propper i dig, er en afgørende faktor for din trivsel. Vælg naturlige, økologiske råvarer, og skær ned på animalske produkter til fordel for grøntsager, frugt, bønner og linser.


Drik vand


Drik 1-2 liter vand om dagen.


Bevæg dig


Find en motionsform, du kan lide, og dyrk den regelmæssigt. Træning, der er sjov, har en større chance for at holde, end påtvungen træning på løbebånd (medmindre du synes, det er sjovt, naturligvis).


Gå ud


Frisk luft og sol er vigtigt for både krop og sjæl. Ophold dig udendørs mindst en halv time hver dag, uanset vejr og årstid.


Sov godt


Søvn er også vigtigt. Du har brug for restitution. Sørg for, at der er mørkt, stille og køligt i soveværelset. Og ingen skærmtid fra en time, før du går i seng.


Ha det sjovt


Det skal føles godt at leve. Forkæl dig selv med leg, kreativitet og glæde.